Zelf 24/7 licenties activeren/deactiveren
Laagste prijs voor Microsoft abonnementen
Betaal achteraf o.b.v. gebruik
Simpele & veilige overstap
50.000+ actieve gebruikers

SQL Server 2022 release en prijsverhoging per 1 januari 2023

Op 16 november jl. heeft Microsoft SQL Server 2022 gereleased en daarbij aangekondigd dat de prijzen voor (on-premises) SQL Server per 1 januari 2023 met 10% zullen worden verhoogd. Dit omdat de prijzen van SQL Server de afgelopen 10 jaar niet zijn verhoogd maar wel meer dan 50 nieuwe features zijn toegevoegd aan SQL Server.

Dit betekent dus dat wanneer je nu voor 1 januari 2023 SQL Server licenties met Software Assurance koopt je de beschikking krijgt over SQL Server 2022 en voor de komende 3 jaar nog de oude prijs betaald.

SQL Server 2022 licenties zonder Software Assurance (CSP perpetual) zullen pas na 1 januari 2023 beschikbaar komen en gelijk de hogere prijzen hebben.


Koop dus nu SQL Server licenties met Software Assurance en bespaar dus de komende 3 jaar 10% op uw licenties!

Nieuw in SQL Server 2022

Hieronder in het kort de belangrijkste nieuwe en verbeterde features van Microsoft SQL Server 2022:

Bedrijfscontinuïteit dankzij Azure
Zorg voor uptime met volledig beheerd noodherstel in de cloud via de koppelingsfunctie in Azure SQL Managed Instance. Repliceer continu data van en naar de cloud.

Naadloze analytics voor lokale operationele data
Zorg voor bijna realtime inzichten door de muur tussen operationele en analytische opslag te slechten, zodat je al je data met Spark- en SQL-runtimes in de cloud met Azure Synapse Link kunt analyseren.

Zichtbaarheid voor je hele datahuishouding
Beheer je volledige datahuishouding om datasilo’s via SQL Server-integratie met Azure Purview af te breken.

De veiligste database van de afgelopen 10 jaar
Realiseer je beveiligings- en compliancedoelen met de database die de afgelopen tien jaar als minst kwetsbaar is beoordeeld. Gebruik een onveranderlijk grootboek om data te beschermen tegen manipulatie.

Toonaangevende prestaties en beschikbaarheid
Profiteer van verbeterde prestaties en beschikbaarheid voor snellere query's en om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Versnel de prestaties en het afstemmen van query's zonder dat codewijzigingen vereist zijn. Houd omgevingen met meerdere gelijktijdige schrijfbewerkingen van gebruikers op meerdere locaties soepel operationeel.

Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen: 0180 - 635230 of contactformulier