Contact

Heeft u vragen of wilt u graag advies bij het aankopen van uw software? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

DSA ICT Services & Software BV
Oslo 14
2993 LD Barendrecht

0180 - 63 52 30

Ga naar het contactformulier

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur

Inloggen

Als u een account bij ons heeft, log dan in a.u.b.Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aanDoelgroepen

Bedrijven


Wij richten ons voornamelijk op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Het maakt daarbij niet uit of uw bedrijf nu 5 of 250 werkplekken heeft, in welke sector of branche u zit en hoe groot uw IT afdeling is of dat u deze misschien helemaal niet heeft. Wij begrijpen als geen ander dat elk bedrijf verschillend is en elk bedrijf zijn unieke behoeften en wensen heeft ten aanzien van IT oplossingen. Daarom willen wij voor u graag een sparring partner vormen die met u meedenkt en u helpt de juiste licenties in de juiste licentievorm aan te schaffen, voor nu en in de toekomst.

In nagenoeg alle bedrijven in het midden- en kleinbedrijf wordt Microsoft software gebruikt en daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Wij zijn met name gespecialiseerd in de volume licentie overeenkomsten van Microsoft voor het midden en kleinbedrijf als Open License, Open Value en Open Value Subscription en kunnen wij u hier uitgebreid over adviseren. Veel informatie vind u al op onze website maar mocht u toch twijfelen over welke versie u nodig heeft, welke licenties, welke licentieovereenkomst of gewoon wat het voordeligst is, of als u een offerte wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 0180-635230.

Ontwikkelaars


Wij zijn bij uitstek ook dé leverancier voor ontwikkeltools voor professionele software ontwikkelaars en ontwikkelteams. Ooit in 1985 begonnen met de verkoop van de eigen DSA COBOL generator, één van de eerste codegeneratoren ter wereld, heeft DSA ICT Services & Software B.V. inmiddels al ruim 25 jaar ervaring met verkoop en advisering van ontwikkeltools van diverse producenten.
Ook doordat wij al jaren software ontwikkelaars, testers en projectleiders detacheren weten wij als geen ander wat er bij hedendaagse software ontwikkeling komt kijken. Door onze goede contacten met producenten zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ontwikkelgebied.

Wat ontwikkeltools betreft zijn wij met name gespecialiseerd in Microsoft Visual Studio, MSDN en Team Foundation Server licenties. Wij kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over welke versie en welk MSDN abonnement in welk licentieprogramma het meest geschikt is of het meest voordelig, voor u zelf of uw hele team. Wij staan dan ook niet voor niets vermeld onder Partners op de Microsoft Visual Studio Website!

Overheid


Naast licenties voor bedrijven leveren wij ook veel licenties aan overheidsorganisaties. Voor overheidsorganisaties die aan de gestelde voorwaarden voldoen gelden vaak speciale prijzen met kortingen tot wel 40% op de normale aankoopprijs.

Alle Microsoft licenties in alle Microsoft volume licentieprogramma’s, zoals u deze op onze website vind, zijn verkrijgbaar tegen speciale prijzen voor overheidsorganisaties en dit kan afhankelijk van het volume licentie programma aanzienlijk schelen op de normale prijs. Voor de boxed/retail versies zijn geen speciale prijzen voor overheidsorganisaties. Wilt u een offerte ontvangen neemt u dan even contact met ons op. Hieronder vind u aan welke voorwaarden uw organisatie moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.Uw organisatie voldoet aan de voorwaarden voor Microsoft overheidslicenties indien deze geen winstoogmerk heeft en in één van de volgende categorieën valt:

Overheid: Organisaties en instellingen op internationaal, nationaal, provinciaal/regionaal of gemeentelijk niveau en die op dat niveau een waarneembare regulerende of wetgevende rol vervullen of onder direct beheer vallen van een organisatie of instelling met een waarneembare regulerende of wetgevende rol.

Gezondheidszorg: Overheidsorganisaties en instellingen die diensten in de gezondheidszorg als mede zorgdekking bieden, het gezondheidszorgbeleid voor een nationale staat of land bepalen of toepassen, de financiële middelen leveren voor diensten in de gezondheidszorg en zorgdekking of een regulerende rol vervullen op het gebied van diensten in de gezondheidszorg en zorgdekking.

Overig: Organisaties en instellingen die volledige verantwoordelijkheid verschuldigd zijn aan en uiteindelijk onder bestuur staan van de overheid en organisaties en instellingen die zijn opgericht door een wetgevende instantie voor de uitvoering van een publiek doel zoals beschreven in de relevante oprichtingswetgeving of de statuten/doelstellingen van de organisatie.

Indien uw organisatie in één van bovenstaande categorieën valt maar wel een winstoogmerk heeft dient u aanvullend alle drie de onderstaande vragen met “ja” te kunnen beantwoorden:
1)      Gaan de opbrengsten/winsten volledig naar de staat (en niet naar particuliere aandeelhouders)?
2)      Is de betreffende organisatie vrijgesteld van vennootschapsbelasting?
3)      Wordt de organisatie voor meer dan de helft gefinancierd door de staat of m.a.w. komt minder dan de helft van de inkomsten uit commerciële activiteiten?

Mocht u nog vragen hebben hierover of een offerte willen ontvangen neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 0180-635230.

Heeft u naast Microsoft nog andere software licenties nodig dan kunnen wij u deze uiteraard ook leveren!

Het voordeel voor u

✓ Scherpe prijzen

✓ Vandaag besteld, morgen geleverd

✓ Uitgebreide productinformatie

✓ Deskundig advies

✓ Uitstekende service

✓ Op rekening bestellen mogelijk

Een offerte op maat? Bel ons op 

☎ 0180 - 63 52 30

Naar de webshop

Laatste nieuws

No blog posts found.

Meer nieuws items

Uw voordeel

✓ Scherpe prijzen

✓ Vandaag besteld, morgen geleverd

✓ Uitgebreide productinformatie

✓ Deskundig advies

✓ Uitstekende service

Partner van o.a.

✓ Microsoft (Managed Partner)

✓ Acronis

✓ Adobe

✓ Symantec

✓ VMware

Betaalmogelijkheden

✓ Op rekening

✓ Vooruitbetaling

✓ iDeal

DSA ICT Services & Software B.V.

Oslo 14

2993 LD BARENDRECHT

Tel: 0180 - 63 52 30

Fax: 087 - 78 49 207

KvK: 24171009

BTW: NL009624892B01

Wij bevelen Microsoft® software aan.

Copyright © 2011. DSA ICT Services & Software BV Alle rechten voorbehouden
Disclaimer | Sitemap
Realisatie door: Bubblefish Interactive