Zelf 24/7 licenties activeren/deactiveren
Laagste prijs voor Microsoft abonnementen
Betaal achteraf o.b.v. gebruik
Simpele & veilige overstap
150.000+ actieve gebruikers

DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT AANVRAGEN

Vul hieronder alle gegevens in en wij maken voor u een account aan in onze cloud marketplace waarmee u zelf alle clouddiensten kunt toevoegen. Zodra verwerkt ontvangt u van ons alle inloggegevens en een handleiding per e-mail.

Mocht u nog vragen hebben, neem contact met ons op +31 (0)180 - 635230 of contactformulier.


CONTACTGEGEVENS

Geef hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer op zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen.


BEDRIJFSGEGEVENS

Geef hier uw bedrijfsnaam, vestigingsadres (geen postbus), Kamer van Koophandel nummer en BTW nummer op.


Bij afname van minder dan € 100 aan abonnementen per maand is automatische incasso verplicht.

TENANTNAAM

Een tenant is uw eigen omgeving voor alle diensten die u afneemt op het Microsoft cloud platform. Elke tenant heeft een unieke tenantnaam en werkt ook gelijk als initiële domeinnaam zodat u daarmee direct van alle diensten gebruik kan maken. Uiteraard kunt u ook altijd uw eigen domeinnamen toevoegen en gebruiken.

Maakt u nog geen gebruik van Microsoft clouddiensten? Kies dan op https://o365.rocks een beschikbare tenantnaam uit en geef deze hier in. Houd er rekening mee dat de tenantnaam achteraf niet gewijzigd kan worden.

Maakt u reeds gebruik van Microsoft clouddiensten? Geef hier dan uw huidige tenantnaam in. U kunt deze terugvinden in het menu in het Microsoft 365 beheercentrum onder "Instellingen/domeinen" (xxx.onmicrosoft.com).MICROSOFT CUSTOMER AGREEMEENT & ALGEMENE VOORWAARDEN

Om Microsoft clouddiensten te kunnen activeren moet u akkoord gaan met de voorwaarden van Microsoft. Daarnaast moet u akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.